Naaicursussen

Kleding maken voor beginners en gevorderden.

patronen

Op deze cursus leer je van begin tot eind kleding te maken. Je begint met een eenvoudig kledingstuk als een rok  of broek. Het is niet zo moeilijk als het lijkt en je hebt al snel resultaat. De gevorderde naaister kan aan het moeilijkere werk  beginnen. Een colbert of een pantalon met paspelzakken. Alles is mogelijk. Voor  beide cursussen geldt: je maakt wat je zelf wilt maken. Zelf maken is niet altijd goedkoper, maar voor hetzelfde geld heb je wel iets unieks!

MEER INFORMATIE SCHRIJF JE IN


Cursus lingerie maken

Zelf je lingerie maken is niet zo moeilijk als het lijkt. Wel heb je al enige naaiervaring nodig. Je begint met het tekenen van het patroon op eigen maat en je eindigt met een complete lingerieset. Voor het maken van lingerie heb je aan een normale naaimachine genoeg. Deze cursus duurt 8 weken en is inclusief lesboek.

Prijs: € 250,- voor 8 lessen exclusief materiaal, inclusief een lingerieboek met diverse patronen van beha’s en slips.

SCHRIJF JE IN


Kneepjescursus/couturetechnieken

garens

Kan je al goed kleding maken maar mis je de fijne kneepjes van het vak? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Op deze cursus leer je 8 verschillende technieken van het vak. Je mag zelf aangeven welke  technieken dat zijn. Bijvoorbeeld een paspelzak of kraag met revers. Je maakt deze technieken stap voor stap op losse lapjes. Zo kan je altijd terugkijken hoe het ook al weer zat. Deze cursus duurt 3 maanden en is inclusief materiaal.

Prijs: € 175,- voor 3 maanden inclusief materiaal.

SCHRIJF JE IN


Cursus kinderkleding maken

Er is niets leuker dan het maken van kleding voor je eigen kind. Alles staat ze even leuk en ook hier geldt weer: je hebt iets unieks. Tijdens deze workshop beginnen we met een eenvoudig broekje of rokje. Bij deze cursus hoef je geen patronen te tekenen maar werk je uit een boekje of met een kant en klaar patroon. Deze cursus duurt 8 weken en is exclusief materiaal.

Prijs: € 100,- voor 8 weken exclusief materiaal.

SCHRIJF JE IN


Cursus patroontekenen

Cursus patroontekenen is tijdens de reguliere lesuren te volgen. Je leert hier de basis van de dames- en/of herenkleding. De cursus duurt 3 maanden en is inclusief lesboek en tekenmateriaal.

Prijs: € 250,- voor 3 maanden inclusief lesboek en tekenmateriaal.

SCHRIJF JE IN


Workshops TR technieken en origami

Workshops TR technieken en origami worden op zaterdag gegeven, data in overleg. Deze technieken zijn overgewaaid uit Japan.
De workshops zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

€ 150,- inclusief materiaal en eenvoudige lunch.

SCHRIJF JE IN


Cursus naaihoeden maken

hoed

Ben je fan van hoeden en petten en zijn ze in de winkel altijd te groot? Ga ze dan zelf maken. Ook is het heel bijzonder om een bijpassende hoed bij je jurk of mantel te maken. Je begint met het tekenen van een patroon en vervolgens ga je aan de slag om uw eigen, unieke hoed te vervaardigen. Deze cursus duurt 6 lessen en is exclusief materiaal.

Prijs: € 125,- voor 6 lessen exclusief materiaal.

SCHRIJF JE IN

Voor meer informatie mag je altijd mailen naar info@modevakschoolnewstyle.nl of bellen naar 0624121168.

Reacties zijn gesloten.