Cursussen

Knip mode naaicursus

Zie voor meer informatie de Knip website
knip cover

Kleding maken voor beginners en gevorderden.

Op deze cursus leert je van begin tot eind het patronenvervaardigheden van kleding. Je begint met een eenvoudig kledingstuk als een rok of broek. Het is niet zo moeilijk als het lijkt en je hebt al snel resultaat.
De gevorderde naaister kan aan het moeilijkere werk beginnen. Een colbert of een pantalon met paspelzakken. Alles is mogelijk. Voor beide cursussen geldt: je maakt wat je zelf wilt maken. Zelf maken is niet altijd goedkoper, maar voor hetzelfde geld heb je wel iets unieks!

Workshop kneepjes van het vak

Kan je al goed kleding maken maar mis je de fijne kneepjes van het vak?garens  Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Op deze workshop leer je 8 verschillende technieken van het vak. Je mag zelf aangeven welke technieken dat zijn. B.v. een paspelzak of kraag met revers. Je maakt deze technieken stap voor stap op losse lapjes. Zo kan je altijd terugkijken hoe het ook al weer zat.
Deze workshop duurt 8 lessen en is inclusief materiaal.

Workshop lingerie maken

Zelf je lingerie maken is niet zo moeilijk als het lijkt. Wel heb je al enige naaiervaring nodig. Je begint met het tekenen van het patroon op eigen maat en lingerieje eindigt met een complete lingerieset. Voor het maken van lingerie heb je aan een normale naaimachine genoeg. Deze workshop duurt 8 weken en is exclusief materiaal. Een lingeriepakket is ter plaatse te koop. Er zijn vele kleuren en dessins te verkrijgen.

Workshop naaihoeden maken

Ben je fan van hoeden en petten en zijn ze in de winkel altijd te groot? Ga ze danhoed zelf maken. Ook is het heel bijzonder om een bijpassende hoed bij je jurk of mantel te maken. Je begint met het tekenen van een patroon en vervolgens ga je aan de slag om uw eigen, unieke hoed te vervaardigen. Deze workshop duurt 6 lessen en is exclusief materiaal.

Workshop kinderkleding maken

Er is niets leuker dan het maken van kleding kinderjurkjevoor je eigen kind. Alles staat ze even leuk en ook hier geld weer: voor hetzelfde geldt heb je iets unieks. Tijdens deze workshop beginnen we met een eenvoudig broekje of rokje.  Bij deze cursus hoef je geen patronen te tekenen maar werk je uit een boekje of met een kant en klaar patroon. Deze workshop  duurt 8 weken en is exclusief materiaal.

Workshop verkleedkleren

Heb je een dochter die zich graag verkleedt als prinses of een zoon die cowboy wil zijn? Kom dan nu naar de workshop verkleedkleren maken. Op deze workshop maak je een verkleed jurk of pak. Als je eenmaal weet hoe je het beste zo´n kledingstuk kunt maken, is de verkleedkist zo vol.
Deze workshop duurt 4 lessen en is exclusief materiaal.


Workshop tassen maken

Tas

Vanaf heden kan je ook leren om tassen te maken bij Modevakschool New Style. De tassen zijn van Amy Butler. Het is een workshop van 3 uren waarin je een eenvoudige tas leert maken. De workshop is inclusief stof en toebehoren, en wordt bij voldoende animo in de avond en overdag gegeven. De kosten zijn € 45,00-. per workshop per persoon. Er kunnen maximaal 4 cursisten meedoen.
De patronen van de tassen zijn bij mij te koop. Ze zijn vertaald in het Nederlands en hebben ook een Nederlandse naaibeschrijving. De patronen zijn vanaf € 12,50-. Afhankelijk van het model.
Heb je geen zin om zelf een tas te maken dan kan je ze ook bestellen bij mij. Dan heb je zelf de keuze wat betreft de kleur en stof die je wilt. Je kan kiezen uit diverse modellen. De prijs is afhankelijk van het model.

Haak-en brei les

Wil je leren breien of haken? dat kan nu ook bij modevakschool new style. je leert de grondbeginselen van het breien of haken. er zijn maximaal 5 cursisten per les. de kosten zijn € 12,50 per les.


Voor meer informatie mag je altijd mailen naar info@modevakschoolnewstyle.nl of bellen naar 0624121168
Klik op de foto om alvast wat modellen te zien

waar kunt u ons vinden

Zuiddijk 285, Zaandam trap af naar beneden
Mobiel: 0624 121168
Info@modevakschoolnewstyle.nl
Knip

Mode Ambachten

Mode Op Maat
Facebook